Deki prelomio i otpisao dvojicu, ko je sledeći?

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 09:41

Deki prelomio i otpisao dvojicu, ko je sledeći?

Pred Stankovićem pune ruke posla.

Dejan Stanković polako pravi prostora za stvaranje novog tima po svojoj meri u Crvenoj zvezdi.

Jasni indikatori za to su, prenosi Sportski žurnal, odluke da u protokolu za meč sa Partizanom ne uvrsti Matea Garsiju i Milana Pavkova.

Upravo su njih dvojica i najbliži odlasku iz kluba, ali u timu ima još fudbalera na koje Stanković naredne sezone definitivno neće računati.

"Crveno-beli" se nadaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će moći da izvuku barem deo uloženog novca, posebno u Garsiju koji je plaćen 2.200.000 evra, ne računajući i plati.

Navodno, Aris je spreman da plati Argentinca 1.200.000 evra, dok je sudbina Milana Pavkova neizvesna u ovom trenutku.

Napadač je prošlog leta imao ponudu kineskog Đijangsua, ali ju je on odbio jer nije bio zadovoljan finansijskim uslovima.

Pred Stankovićem je sasvim sigurno veliki posao čim se sezona i zvanično završi...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.