Deki Stanković pred kamerama odmah posle novog poraza: Znate kako...

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020, 18:37

Deki Stanković pred kamerama odmah posle novog poraza: ''Znate kako...''

Trener Zvezde izneo svoje prve utiske posle drugog uzastopnog poraza njegovog tima.

Dok se sa tribine na kojoj su se nalazili navijači Crvene zvezde čulo skandiranje ''Hoćemo srce na teren'', trener šampiona Srbije Dejan Stanković davao je izjavu za TV Arena Sport posle poraza njegovog tima od TSC-a u Senti (2:1).

''Kad izgubiš, nema šta da komentarišeš... Koliko smo imali mrtvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šansi? Džabe, pravimo kardinalne greške, šutiramo loptu u aut sami od sebe, dajemo je protivniku u noge kad nismo pod pritiskom... OK, ali to su neke stvari koje imaš, ili nemaš.







Čestitam TSC-u na pobedi... Znate kako, kraj je sezone, došli smo posle jedne teške srede. Glava nije na svom mestu i idemo dalje'', objasnio je Stanković.

Podsetimo, Zvezda je pre četiri dana poražena i od Partizana u Humskoj (1:0) u polufinalu Kupa, a narednog vikenda završava sezonu utakmicom protiv Proletera na ''Rajku Mitiću'', gde će biti organizovana i ceremonija proslave nove šampionske titule.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANKOVIĆ NAKON PORAZA U SENTI: Pravimo kardinalne greške, idemo dalje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020

Strateg crveno-belih razočaran...Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je nakon poraza od TSC-a u Senti rezultatom 2:1 (2:0) da je njegov tim pravio kardinalne greške koje su crveno-bele skupo koštale...- Kad izgubiš nema sta da komentarišeš. Ne analiziramo promašene šanse, pravimo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NEKE STVARI IMAŠ ILI NEMAŠ Stanković ljut posle novog poraza Zvezde! KARDINALNO grešimo

Izvor: Kurir, 14.Jun.2020

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je vidno nezadovoljan posle poraza od TSC-a (2:1) u 29. kolu Superlige Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.