Izvor: Danas, 17.Avg.2022, 10:01

Dejan Stanković o gostovanju Makabiju: Nije nemoguća misija

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (21.00) u Haifi igraju protiv Makabija prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Crveno-beli pokušaće da u dvomeču sa izraelskim šampionom izbore svoje treće učešće u grupnoj fazi najkvalitetnijeg i najznačajnijeg takmičenja za klubove sa Starog kontinenta. I zarade najmanje 25 miliona evra samo plasmanom u grupnu fazu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

AKO NE UĐE U LIGU ŠAMPIONA: Zvezda bi u Ligi Evrope izbegla Mančester, Lacio, Arsenal…

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2022, 09:48

Crveno-belima zagarantovano učešće u grupnoj fazi UEFA takmičenja...Pobedom Benfike u gostima nad Dinamom iz Kijeva gotovo da se ugasila nada navijača Crvene zvezde da bi njihov klub mogao da se nađe u trećem šeširu za Ligu šampiona. Naravno, pod uslovom da prvak Srbije narednog utorka eliminiše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.