De Laurentis: Ako izbace Zvezdu, mi ostali da krenemo iz početka

Izvor: RTS, 16.Okt.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Laurentis: Ako izbace Zvezdu, mi ostali da krenemo iz početka

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis izjavio je da, ukoliko se dokaže da su postojale nečasne radnje pred utakmicu Pari Sen Žermena i Crvene zvezde, trebalo bi ponoviti sve mečeve u C grupi Lige šampiona bez šampiona Srbije.
Francuski mediji, pre svih "Ekip", preneli su da su tamošnje vlasti otvorile istragu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbog sumnji da je bilo najava klađenja na ubedljiv poraz Zvezde u Parizu, odnosno da je neimenovani čelnik crveno-belih hteo da uplati čak pet miliona evra.

"Sve je moguće, ali još se ništa zvanično nije desilo. Čuo sam da bi, u slučaju izbacivanja Zvezde, takmičenje u našoj grupi krenuti ispočetka i ništa neće da važi", rekao je De Laurentis, a prenosi italijanski "Il Matino".
Posle dva kola u C grupi vodi Napoli sa četiri boda, po tri imaju Liverpul i Pari Sen Žermen, a Zvezda jedan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Pariz

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Uključen i Interpol u istragu Zvezde, a piše se da je doušnik čelnik FK Partizan"

Izvor: B92, 16.Okt.2018

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem povodom navoda da je meč Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona bio namešten...Proteklih dana digla se velika prašina zbog pisanja francuskog "L’Ekipa" da je pred utakmicu Lige šampiona "neimenovani čelnik Zvezde" pokušao da uplati pet...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.