Dašić se vratio na Jadran, debituje protiv Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dašić se vratio na Jadran, debituje protiv Zvezde!

Bivši košarkaš podgoričke Budućnosti Vladimir Dašić dobio je ugovor u klubu koji se takmiči u ABA ligi.

Crnogorski košarkaš Vladimir Dašić (30, 208 cm) od danas je i zvanično novi igrač Zadra i biće u sastavu već u nedeljnom meču protiv Crvene zvezde mt:s.

Nakon što je nekoliko dana trenirao s prvim timom, stručni štab Zadra je dao "zeleno svetlo" za njegov angažman pa je  >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iskusni krilni centar potpisao ugovor do kraja sezone.

Dolazak u Zadar Dašić vidi kao idealnu priliku da se vrati košarci na najbolji mogući način.

"Zna se šta je Zadar u košarci i kakvi su ciljevi postavljeni ovde svake sezone. Mogu samo reći da novac nikako nije motiv zbog kojeg sam ovde. Imam 30 godina, potpuno sam spreman, možda i najspremniji u karijeri. Radujem se igranju pred vatrenim zadarskim navijačima i nadam se da ćemo imati dobru sezonu", rekao je Dašić.

Vladimir Dašić je do sada u karijeri, između ostalih, igrao i za Budućnost, Real Madrid, Gran Kanariju, Bešiktaš.

Posljednji klub bio mu je kiparski AEK gde je nastupao u prošloj sezoni kada je doživeo tešku povredu kolena koja ga je sprečila i da nastupi na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZADAR SE POJAČAO: Bivši igrač Reala debituje protiv Zvezde! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018

Meč se igra u nedelju (19)...Košarkaši Zadra u nedelju (19) gostuju Crvenoj zvezdi, u 10. kolu regionalnog takmičenja, a hrvatski predstavnik u Beograd stiže znatno pojačan. Novi član ovog kluba postao je Vladimir Dašić, iskusni centar potpisao je ugovor do kraja sezone. Debi u novom dresu imaće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.