Darušafaka oduševila najnovijim gestom, Kuzmić u glavnoj ulozi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darušafaka oduševila najnovijim gestom, Kuzmić u glavnoj ulozi! (foto)

Sve e dogodilo posle prijateljskog meča sa Crvenom zvezdom.

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su ubedljivo savladali ekipu turske Darušafake, rezulttaom 92:73, a dan posle, klub iz Turske je svojim divnim gestom izazvao brojne pozitivne reakcije.

Razlog možete da vidite u prilogu. Darušafaka je meč sa Zvezdom iskoristila i za susret sa Ognjenom Kuzmićem, srpskim reprezentativcem koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je ovog leta preživeo tešku saobraćajnu nesreću od koje se još uvek oporavlja.

"Kako je lepo videti te opet na terenu! Jedva čekamo da te opet vidimo u akciji na utakmicama", poručili su iz Darušafake, uz zajedničku fotografiju sa Ognjenom Kuzmićem.

-

Oyuncularımız dün akşamki maç sonrasında, geçtiğimiz Temmuz ayında trafik kazası geçiren Kızılyıldızlı basketbolcu Ognjen Kuzmic'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

How nice to see you on the field again! We are looking forward to watching you in mathces again @kkcrvenazvezda pic.twitter.com/VaUNlRWSAp

— Darüşşafaka Basket (@dackabasket) September 5, 2019
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.