Da li je Stojiljković najbolje objasnio Zvezdinu snagu?

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2018, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Stojiljković najbolje objasnio Zvezdinu snagu?

Polako i on dolazi do željene forme...

Crvena zvezda je večeras upisala i treći trijumf u Superligi, ovoga puta na gostovanju Voždovcu (2:1), a jedan od strelaca bio je i Nikola Stojiljković, novi napadač crveno-belih.

On je u 25. minutu iskoristio veliku grešku Ostojića i duplirao Zvezdinu prednost koju je već u drugom minutu doneo Veljko Simić.

To je prvi gol Stojiljkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Zvezdinom dresu od početka sezone i zbog toga mu je još draži.

''Presrećan sam zbog ovog gola, mnogo mi znači što sam postigao prvenac i verujem da će ih biti još mnogo u Zvezdi. Posvećujem ga svojoj porodici koja je uvek uz mene.







Iskoristio sam grešku protivničke odbrane, Ostojić je pokušao da vrati loptu golmanu, video sam da mogu da je stignem, presekao taj pas i kada sam zaobišao golmana sve je bilo lako'', izjavio je Stojiljković.

Zvezda ređa pobede i u Evropi i na domaćoj sceni, a Stojiljković je u najkraćem objasnio snagu ekipe Vladana Milojevića.

''Ko god da igra Zvezda osvaja tri boda, to je najbitnije'', poručio je Stojiljković.

''Svi dobro znamo šta se u svakom trenutku očekuje od nas, znamo odlično šta je čiji zadatak na terenu i zato nam nije problem da igramo dobro ko god da je u startnoj postavi. Odlično radimo na treninzima, svi se dobro poznajemo i to se vidi na terenu'', naglasio je on.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stojiljković "probio led": Da ih bude još mnogo

Izvor: Mondo, 05.Avg.2018, 09:04

Napadač protiv Voždovca upisao prvi pogodak u dresu crveno-belih..Foto: MN Press..Crvena zvezda uspešno je obavila zadatak u trećem kolu Superlige i vratila se na vrh tabele...Savladan je Voždovac rezultatom 2:1, a prvi put u listu strelaca u dresu Zvezde upisali su se Veljko Simić i Nikola Stojiljković..."Presrećan...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.