Da li će posle fudbalskog i KK Crvena zvezda prišiti još jednu zvezdicu na grb, i to pred grobarima?

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će posle fudbalskog i KK Crvena zvezda prišiti još jednu zvezdicu na grb, i to pred 'grobarima'?

Posle sinoćnjeg trijumfa, crveno-beli su na svom sajtu istakli i taj detalj.

Bilo je dosta polemike tokom proleća oko Zvezdine fudbalske titule iz 1946. godine, koja je na kraju crveno-belima priznata od strane FSS, pa sa ovosezonskom klub sa ''Marakane'' ima ukupno 30 osvojenih titula.

Ova brojka im je omogućila da na svom grbu prišiju i treću zvezdicu, od kojih svaka simbolizuje po 10 šampionskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pehara.

Ali, kako sada stoje stvari, posle fudbalskog, i KK Crvena zvezda je u odličnoj prilici da ovog proleća doda još jednu zvezdicu na svoj grb.

Na Zvezdinom sajtu su sinoć u izveštaju sa utakmice pod naslovom ''Crvena zvezda na korak od druge zvezdice'', konstatovali da će košarkaši njihovog kluba ''u ponedeljak od 18 časova na istom mestu, ali pred navijačima Partizana, imati prvu meč loptu da po 20. put u istoriji kluba podignu trofej namenjen državnom prvaku''.

Ako Zvezda sutra ne uspe u tome, novu priliku bi imala u majstorici pred svojim navijačima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.