Da Zvezdino proleće počne pobedom za Mihajlovića

Izvor: B92, 02.Feb.2023, 20:50

"Da Zvezdino proleće počne pobedom za Mihajlovića"

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović izjavio je danas da želi da njegov klub pobedom protiv Vojvodine otvori prolećni deo sezone u Superligi.

Crvena zvezda će u subotu u Beogradu dočekati Vojvodinu u 20. kolu Superligi Srbije.

Utakmica je na programu od 16 sati, a ulaz će biti besplatan za sve navijače, pošto je meč posvećen legendarnom srpskom fudbaleru Siniši Mihajloviću, koji je preminuo u decembru prošle godine.

"Siguran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam da će se zvezdaši još jednom pokazati na delu i da će tribine našeg stadiona biti u potpunosti ispunjene. Verujem da su se navijači uželeli fudbala, kao i mi igranja pred njima, tako da nema sumnje da nas u subotu očekuju pune tribine. Motiv je svakako veći kad znamo da se igra za Mihajlovića, ljudsku veličinu i legendu, ne samo Crvene zvezde, već i svetskog fudbala. Čitava naša generacija je odrasla uz Mihajlovića, tako da biće izuzetno emotivno da se i na terenu oprostimo od njega. Želimo da odigramo kvalitetnu utakmicu i osvojimo tri boda koja ćemo posvetiti doajenu fudbala", rekao je Milunović, prenosi zvanični sajt kluba.

On je ponovio da je cilj Crvene zvezde osvajanje "duple krune" i plasman u Ligu šampiona.

"Cilj je da pobedom započnemo prolećni deo sezone i da u tom maniru odigramo do kraja maja. Zna se da je cilj 'dupla kruna', ali i da se što bolje pripremimo za LŠ, u koju ćemo, verujem, uspeti da se plasiramo. Naravno, idemo utakmicu po utakmicu, i verujem da ćemo na krilima naših navijača uspeti da ostvarimo sve ono što smo zacrtali. Zna se i da je svako proleće Zvezdino", kazao je fudbaler Crvene zvezde.

Milunović je istakao da su "crveno-beli" dobro odradili pripreme za prolećni deo sezone.

"Pripreme su protekle sjajno, dobro smo radili, imali kvalitetne provere i osećamo se izuzetno spremno za prvu utakmicu. Rad smo nastavili u Beogradu, posvetili smo se dodatno nekim detaljima, tako da sam siguran da ćemo u subotu biti pravi i da nas čeka dobar meč", zaključio je Milunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.