DRUŽE SE? Anastasija na piću sa FUDBALEROM Crvene Zvezde!

Izvor: Svet, 09.Jul.2020, 12:03

DRUŽE SE? Anastasija na piću sa FUDBALEROM Crvene Zvezde!


Anastasija Ražnatović podelila je na svom Instagram profilu snimak iz jednog kafića u kojem je bila na piću sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem.
UHVATILA GA U KADAR! Cecina mezimica je usnimila prvotimca crveno-belih dok je sa nekim pričao i nije konstatovao da je u kadru. Kada je primetio da je kamera okrenuta ka njemu samo se nasmejao.
„Mnogo je ozbiljan”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bio je Anastasijin komentar.

NOVI SVET U PRODAJI! NOVAK SE OSEĆA JAKO LOŠE! Ovo je njegova najteža bitka! LUNA PRESEKLA! Više ništa neće biti isto! HAOS NA DEDINJU! DUŠKO POLUDEO NA JK! Tanja Savić UPLETENA U KRAĐU!

SVETRAJKO RISTIC/SVET/INSTAGRAMPRINTSCREEN
The post DRUŽE SE? Anastasija na piću sa FUDBALEROM Crvene Zvezde! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NEODGOVORNA? Slavica Ćukteraš ZARAŽENA rola GRADOM!

Izvor: Svet, 09.Jul.2020

Pevačica Slavica Ćukteraš koja je pre 4 dana potvrdila da ima korona virus, ostavila je svoje pratioce bez teksta objavivši snimak iz automobila.. Slavica je negde krenula bez maske i rukavica, a trebalo bi da je u samoizolaciji. U kolima je bila jako dobro raspoložena, pevušila je Severininu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.