DRAMATIČAN POVRATAK DUŠKA TOŠIĆA IZ KINE: Uhvatio sam poslednji avion, kao da je bio kraj sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČAN POVRATAK DUŠKA TOŠIĆA IZ KINE: Uhvatio sam poslednji avion, kao da je bio kraj sveta

Nekadašnji igrač Crvene zvezde još uvek ne može da se vrati u klub.

Srpski fudbaler Duško Tošić uspeo je, kada je krenula epidemija korona virusa u Kini, da iz najmnogoljudnije zemlje sveta dođe u Beograd, ali je nekadašnji igrač Crvene zvezde u razgovoru za turski ''Fanatik'' otkrio da je taj odlazak bio prilično dramatičan, opisujući do detalja kako je napustio Kinu i Gvangdžu RF.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
 - Znali smo za koronavirus, pokušali smo da budemo oprezni. Ipak, posle treninga prišao mi je trener i rekao:"Kada završite odmah se vraćajte kući i bez zadržavanja''. U tom trenutku su letovi iz Kine počeli da se otkazuju jedan po jedan, ali sam nekako uspeo da pronađem jedan - započeo je priču Tošić koji je posebno upamtio put ka aerodromu. - Ono što sam video bilo je neverovatno. Bilo je to kao da je kraj sveta... Ali ni tada nisam osećao strah. Navijači Bešiktaša za mene imaju nadimak "Tenk", a tenk se ne boji ničega. Ostao sam smiren koliko god je to moguće.

Tošić je sleteo u uglavni grad Turske, Istanbul i odatle se uputio ka Srbiji gde je proveo narednih mesec dana.

 - Kasnije smo otišli da treniramo u Dubaiju, liga je odložena, ali su neki igrači polako počeli da se vraćaju dok se virus širio po Evropi - ističe Tošić koji sada ima problem jer nema način na koji bi mogao da se vrati u Kinu. - Igrači poput Gracijana Pelea, Oskara, Hulka, Andersona Taliske i Marka Arnautovića ne mogu da se vrate u Кinu isto kao ja, jer nema letova. A moramo se nekako vratiti. Svi mi imamo ugovore sa njihovim klubovima - rekao je Tošić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.