Izvor: 011vodič.com, 14.Jul.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA SE NASTAVLJA Poslednja informacija iz Urgentnog centra: Kuzmić u TEŠKOM stanju

Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija Ognjen Kuzmić, košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, u nedelju ujutru zadobio je teške povrede u sudaru dva luksuzna automobila u Republici Srpskoj. Foto: TOLGA BOZOGLU / EPA; Ognjen Kuzmić Kuzmić je odmah prevezen u Beograd i trenutno se nalazi u indukovanoj komi. Iz Urgentnog centra su za „Blicsport” potvrdili da je stameni centar i dalje u teškom stanju. „Pacijent >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je primljen u jedinicu intenzivne nege teškog opšteg zdravstvenog stanja sa teškim povredama. Nastavlja se dalje lečenje”, kazali su sa Urgentnog centra za „Blicsport”. Kuzmić je u sudaru polomio obe vilicu i grudni koš, zbog čega su ga banjalučki medicinski stručnjaci stavili u inudkovanu komu. On, srećom, nema hematome na mozgu, ali su njegove povrede izuzetno ozbiljne i, iako nije životno ugrožen, zahtevale su pomenuti transport u Urgentni centar u Beogradu. (Blicsport.rs) More
The post DRAMA SE NASTAVLJA Poslednja informacija iz Urgentnog centra: Kuzmić u TEŠKOM stanju appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

BORBA SE NASTAVLJA: Kuzmić i dalje u TEŠKOM STANJU

Izvor: RTV Pink, 14.Jul.2019

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, koji je jutros zadobio povrede u sudaru dva luksuzna automobila, i dalje se nalazi u teškom stanju.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.