DRAGOVIĆ: Znali smo da moramo da pobedimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 22:27

DRAGOVIĆ: Znali smo da moramo da pobedimo

Crvena zvezda savladala Ferencvaroš sa 4:1.

Kao i obično od dolasak u Crvenu zvezdu, kada je Aleksandar Dragović na terenu navijači ne moraju da brinu za odbranu. Austrijanac srpskog porekla je odigrao još jednu sjajnu utakmicu i lako zaustavljao napade Ferencvaroša, a posle meča je bio prezadovoljan pobedom od 4:1.

- Fenomenalna utakmica. Sve čestitke momcima, zasluženo smo pobedili. Osim gola i jedne, dve kontre nisu imali neke šanse. Ne samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odbrana, ceo tim je odigrao fenomenalno. - rekao je Dragović i posebno se osvrnuo na navijače. - Navijači naš 12. igrač, oni su top svaku utakmicu. Mi smo sretni da imamo takve navijače i nadam se da će biti takvi na svakoj utakmici.

Meč protiv Ferncvaroša je bio biti ili ne biti za Crvenu zvezdu što se tiče zadržavanja šansi za plasman u plej-of što ističe i Dragović:

- Znali smo da moramo da pobedimo, da smo izgubili to bi bilo to. Biće potpuno drugačija utakmica u Mađarskoj. Znamo da će biti teško. Moramo da se fokusiramo i spremimo za utakmicu.

Strahinja Eraković i Marko Gobeljić odigrali su odličnu utakmicu, a za Dragovića to nije nikakvo iznenađenje.

- Znamo koliko je Strahinja vredan za ekipu i koliko zna. Danas je opet pokazao koliko je bitan za tim - istakao je Dragović i dodao da nije Gobeljić bio dobar samo u prvom poluvremenu. - I drugo je odigrao odlično. Ja ga vidim svaki dan na treningu. On je borac, on zna, mi znamo šta imamo u njemu. Marko je veliki zvezdaš, na svakoj utakmici kada ima šansu daje sve od sebe.

Pobedom Zvezde protiv Fradija i Monaka protiv Trabzona situacija u gupi H se prilično zakomplikovala i biće veoma zanimljivo u preostala tri kola.

 - Ne treba neka matematika da računamo, nego da igramo i videćemo na kraju šta če biti. Prvo imamo za vikend važnu utakmicu, svaka nam je uitakmica važna i onda ćemo se dobro pripremiti tza Ferencvaroš - zaključio je Dragović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.