DONELI NAJTEŽU ODLUKU! Crvena zvezda OBELODANILA ono što su SVI NAVIJAČI ČEKALI!

Izvor: BKTV News, 29.Avg.2017, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DONELI NAJTEŽU ODLUKU! Crvena zvezda OBELODANILA ono što su SVI NAVIJAČI ČEKALI!

Liga Evrope!

Direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić otkrio je danas da su odbijene četiri ponude za igrače.

"Ostvaren je san na čije je ostvarenje Crvena zvezda čekala 10 godina. Obezbedili smo plasman u grupnu fazu jednog evropskog takmičenja. A tamo, možemo kvalitetno, na muški način da se suprotstavimo njima i nadam se >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da možemo da dočekamo proleće u Evropi. Odluku smo jutros doneli, odbili smo sve ponude za sve igrače i nijedan nije na prodaju. Samo čudo može da se desi pa da prodamo ključne igrače", rekao je Terzić.

"Ponuda za Boaćija je bila četiri miliona evra, za Kangu tri, za Donalda milion ipo, i za malog Račića smo imali finu ponudu", objasnio je Terzić.

On je dodao da Zvezda želi da u najjačem sastavu odigra sve utakmice.

"Imali smo šansu samo od Kange i Boaćija da prihodujemo sedam miliona evra, a veliki je to bio finansijski izazov, ali smo se opredelili da idemo na dobar rezultat u ovoj sezoni. Biće besparice i muke, ali, navikli smo da živimo skromno", poručio je Terzić.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.