DELIJE U TRANSU: Stankoviću stiglo VELIKO pojačanje na pripremama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 20:59

DELIJE U TRANSU: Stankoviću stiglo VELIKO pojačanje na pripremama!

Crveno-beli bruse formu na Divčibarama.

Fudbaleri Crvene zvezde pripemaju se na Divčibarama za novu sezonu. Prvotimci su pod nadzorom šefa stručnog štaba Dejana Stankovića odradili i drugi trening na planinskoj lepotici, a trener srpskog šampiona blistao je od sreće.

Popodnevni treningi odradilo je i novo-staro lice Ričmond Boaći, koji se oporavio od lakše povrede zbog koje je propustio uvodni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deo priprema.

Još jedna smena godišnjih doba na Divčibarama. Jutros je na Zvezdinom treningu bilo lepo, sunčano vreme, ali se od 17 časova spustila gusta magla, a počela je i kiša koja naravno nije smetala pulenima Dejana Stankovića.

Popodnevni trening odradili su rekovalescenti, kao i mladi fudbaleri koji su priključeni našem timu, a igrali su u jučerašnjem meču, po pravom novembarskom vremenu. Ostatak tima, koji je odigrao utakmicu protiv IMT-a i jutros odradio trening oporavka, dobio je slobodno popodne.

Posle jednočasovnog rada na terenu, u kojem su Zvezdine snage bile fokusirane na tehničko-taktičkom usavršavanju, igrači su se uputili u hotel na zaslužen odmor.

Na kraju treninga, viđena je prava fudbalska poslastica. Šef stručnog štaba Dejan Stanković i njegov pomoćnik Nenad Milijaš namestili su lopte van šesnaest metara i krenuli da šalju snažne i precizne udarce ka golu, a mladi golmani Zvezde Marko Ćopić i Andrija Katić pokušavali su da odbrane i u tome su nekoliko puta i uspeli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAKVO IZNENAĐENJE NA TRENINGU ZVEZDE: Delije upale na trening! Nastao je HAOS, a onda... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 19:32

Crveno-beli se pripremaju na Divčibarama...Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na Divčibarama, gde odrađuju drugi deo priprema za novu sezonu. Tokom dana su ih iznenadili najverniji navijači...Srpskog šampiona posetili su navijači iz Niša, Valjeva, Beograda i drugih gradova i pesmom su uputili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.