DELIJE SU OVO NESTRPLJIVO ČEKALE: Nedović ODLUČIO gde nastavlja karijeru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 22:48

DELIJE SU OVO NESTRPLJIVO ČEKALE: Nedović ODLUČIO gde nastavlja karijeru!

Napušta Olimpiju iz Milana.

Tinjala je kod navijača Crvene zvezde nada da bi Nemanja Nedović ovog leta konačno mogao da obuče dres srpskog šampiona, posle nekoliko neuspelih pokušaja prethodnih godina.

To se, međutim, ni ovoga puta neće dogoditi, pošto je Nedović i definitivno napustio Olimpiju iz Milana. Kako, ipak, prenose beogradski mediji, srpskog reprezentativca samo sitnice dele od potpisa za Panatinaikos!

Atinski velikan sprema totalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << promenu igračkog kadra. Posle dolaska novog vlasnika, koji je zamenio kontroverznog Dimitrisa Janakopulosa, stigla je kompletna uprava, a zatim se prešlo na renoviranje ekipe.

Među prvima, PAO su napustili: Nik Kalates, Dešon Tomas, Vesli Džonson, Nikos Papas, blizu odlaska je i Amerikanac Fredet, dok je Zelene, pre Nedovića, pojačao samo Markus Foster iz izraelskog Makabi Holona.

Podsetimo, Nemanja Nedović je karijeru počeo na Malom Kalemegdanu, da bi posle toga branio boje: litvanskog Ritasa, Golden Stejt Voriorsa, španskih Valensije i Unikahe, dok je prethosnu sezonu proveo u Italiji.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Andrea Sahara, izabranica boksera Kubrata Puleva.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.