Salcburg u problemima – Junuzović definitivno propušta Zvezdu

Izvor: B92, 28.Avg.2018, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salcburg u problemima – Junuzović definitivno propušta Zvezdu

edan od najboljih fudbalera Salcburga Zlatko Junuzović zbog povrede propustiće revanš utakmicu protiv Crvene zvezde u plej-ofu za Ligu šampiona.

Austrijski reprezentativac, rođen u Loznici, u Beogradu u prvom meču (0:0) morao je da izadje na poluvremenu i nije uspeo da se oporavi od povrede butnog mišića.

Tridesetjednogodišnji vezista ima veliko iskustvo, pre dolaska u Salcburg igrao je za bečku Austriju i šest sezona u nemačkoj Bundesligi za Verder iz Bremena.

Revanš meč Salcburg – Crvena zvezda igra se u sredu od 21 sat na Red Bul areni.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Delije "okupirale" Salcburg, odjekuju Zvezdine pesme

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018, 14:03

Navijači Crvene zvezde posle 13 sati počeli su "osvajanje" Salcburga pred meč protiv istoimenog tima u plej-ofu za Ligu šampiona...Sporadično, na različitim punktovima grada, čuje se pesma, a gosti u skupim restoranima, preko puta mostova koji spajaju novi i stari deo grada, slušaju "Zvezda...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.