DA LI JE OVO ZVEZDINIH 11 ZA DUEL GODINE? Svi pogledi ka Pavkovu

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE OVO ZVEZDINIH 11 ZA DUEL GODINE? Svi pogledi ka Pavkovu

Dobre vesti za “delije” stigle su u ponedeljak predveče. Miljenik navijača, napadač Milan Pavkov, odradio je bez ikakvih problema poslednji trening pred utakmicu godine i mogao bi da se nađe na terenu.
Na meču Crvena zvezda – Jang Bojs, naša kladionica nudi kvotu 4.10 za igru 1-1.
Verovatnije je, ipak, da će trener Vladan Milojević da izbegne rizik i visokog napadača da ostavi na klupi. Jasno je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da je Pavkov spreman, možda ne za ceo meč, ali makar za poluvreme.
Koga će Milojević da pošalje na teren u utorak od 21 čas. Karte su, čini se, poluotvorene. Jasno je da Zvezdin šef neće odustati od formacije 4-2-3-1. “Ratnici” unutar tog sistema uglavnom su poznati.
Na golu će, naravno biti Milan Borjan. Desni bok je rezervisan za Marka Gobeljića, uz Marina najboljeg Zvezdinog igrača u Bernu. U centar odbrane vraća se Nemanja Milunović. Na poziciji levog štopera biće Miloš Degenek, apsolutni Zvezdin džekpot ovog leta. Na poziciji levog beka biće Milan Rodić. Brazilac Žander se za sada dobro pokazao, ali Rodić u ovakvim mečevima ima mnogo više iskustva.
U vezni red se posle pauze zbog kartona vraća pouzdani Dušan Jovančić. Uz sve boljeg Kanjasa, on će biti “osigurač” na sredini terena.
Ovih dana, moglo se čuti po fudbalskim krugovima da je loša partija u prvom meču iz prvih 11 istisnula Mirka Ivanića. Među trojicom ofanzivnih vezista neprikosven je Zvezdin dirigent Marko Marin. Na krilima bi trebalo da zaigraju Mateo Garsija, pre svega zbog brzine koja u kongranapadima može da bude presudna i Ben, koji se oporavio od povrede. Prema najavama, ovo bi fudbaleru sa Komorskih Ostrva trebalo da bude oproštajna utakmica u dresu Crvene zvezde.
Najveća dilema trenera Milojevića vezana je za najisturenijeg čoveka. Pavkova smo pomenuli, on je čovek u koga navijači imaju najviše vere. Najbliži mestu startera je Ričmond Boaći, a moguće je da se na toj poziciji, bar u nekom delu meča, pojavi i Tomane, jednako snažan, ali brži od napadača iz Gane.
Mnogo toga, svakako, zavosiće od razvoja situacije na gterenu i promene brojki na semaforu. Milojević je crveno-beloj Srbiji poručio da mirno spava. Do utorka uveče.
Članak DA LI JE OVO ZVEZDINIH 11 ZA DUEL GODINE? Svi pogledi ka Pavkovu se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post DA LI JE OVO ZVEZDINIH 11 ZA DUEL GODINE? Svi pogledi ka Pavkovu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SMENA Razišli se Mačva i Tešović

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019

Ceh za očajne rezultate Mačve na početku sezone, platio je trener Darko Tešović. On je neposredno posle poraza od Rada na Banjici (2:0) podneo ostavku, a u ponedeljak je saopšteno da je saradnja šabačkog kluba i dosadašnjeg šefa struke sporazumno raskinuta.. Na meču Botafogo – Šapekoense,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.