Crveno-beli ne mogu da prežale propuštene šanse VIDEO

Izvor: B92, 07.Nov.2019, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli ne mogu da prežale propuštene šanse VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde Milan Borjan, Miloš Degenek i Njegoš Petrović istakli su posle poraza od Totenhema neiskorišćene prilike.

Crveno-beli su ubedljivo poraženi od Spursa 4:0 na svom "Rajku Mitiću", u četvrtom kolu Lige šampiona.

Na 0:0 Milan Pavkov je propustio zicer "jedan na jedan" sa golmanom, a na 0:1 Van la Para pogađa stativu, a prečka sprečava Davisona Sančesa da postigne autogol.

"Odigrali smo tešku utakmicu, primili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nesrećno prvi gol. Život ide dalje, nismo iskoristili naše šanse i to nas je koštalo. Da je Pavkov dao gol sve bi bilo drugačije. Idemo dalje, moramo da podignemo glavu. Mnogo znači, ovde su bili veliki golmani. Čast mi je i ponosan sam. Treba da nastavim dalje i da skinem još neke rekorde", rekao je golman Borjan.

Zvezda je imala rezultatski priključak do početka drugog poluvremena, kada Hjeong-min Son postiže dva gola u četiri minuta posle brzih akcija u tri poteza.



"Imali smo tu prvu priliku kada je Pavkov imao jedan na jedan sa golmanom, mi to nismo iskoristili. Posle toga smo imali čak i prečku kada je bilo 1:0 i da smo iskoristili bar jednu od te dve šanse siguran sam da bi meč išao u drugom toku. Ali šta da se radi. Iskoristili su oni naše greške. Te naše greške. Na tu neku tranziciju oni su nam dali golove, to su kažnjavali. Kad su bili u tom niskom bloku maltene nisu stvorili nijednu šansu, ali Bože moj, pogrešili smo i oni su dobili utakmicu",
rekao je mladi Petrović.

Crveno-beli su treći u grupi sa četiri boda iza Totenhema, a dva više od Olimpijakosa kojem će gostovati u poslednjem kolu, nakon što dočekaju Bajern na "Mitiću".

"Imali smo na 0:0 tu dobru priliku Pavkova, pa na 0:1 Van la Pare. Nije zasluženo, ali ćemo se truditi da budemo što bolji. Žao nam je, imali smo u planu da dođemo do dobrog rezultata. Bog sve rešava. Nadamo se da možemo do trećeg mesta. Olimpijakos ima jedan bod, igramo sa njima u Grčkoj, videćemo kako će se situacija odvijati", rekao je Degenek.

Zvezda u petom kolu dočekuje Bajern 26. novembra, dok u poslednjem gostuje Olimpijakosu 11. decembra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.