Crveno-beli doputovali u Beograd u pratnji policije (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Okt.2013, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli doputovali u Beograd u pratnji policije (FOTO)

Igrači i članovi stručnog štaba Crvene zvezde doputovali su u Beograd u pratnji policije sa Zlatibora, gde su održali mini pripreme za nastavak sezone u Superligi Srbije.
(FOTO: I. Milutinović)
Beogradski mediji prenose da je autobus sa ekspedicijom crveno-belih stigao na stadion u Ljutice Bogdana, a da je iz predostrožnosti jedan policijski kombi parkiran preko puta zgrade Sportskog društva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvena zvezda.

Fudbaleri su potom napustili stadion u različitom raspoloženju, nakon što su utvrdili štetu na svojim parkiranim automobilima.

U incidentu u noći između ponedeljka i utorka nepoznati počinioci porazbijali su stakla na automobilima na parkingu Marakane, dan pošto su se fudbaleri Crvene zvezde oglasili otvorenim pismom nezadovoljni situacijom u klubu.
Rukovodstvo kluba nije se oglasilo povodom ovog incidenta.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde odvezli sa parkinga stadiona razbijene automobilie, uprava još ćuti

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2013

Fudbaleri i članovi stručnog štaba Crvene zvezde doputovali su u Beograd, sa Zlatibora, u pratnji policije. Autobus sa ekspedicijom crveno-belih stigao je u Ljutice Bogdana, a predostrožnosti radi jedan policijski kombi bio je parkiran preko puta “Marakane”. Fudbaleri su se i lično suočili...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.