Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2021, 10:56

Crveno-bele i dalje neporažene: Momci su isto prvoplasirani, zadovoljstvo u klubu veliko

Odbojkašice Crvene zvezde ostvarile i devetu pobedu u prvenstvu Srbije, pa sa skorom 9-0 čuvaju prvu poziciju

Odlično se nose sa svim izazovima ove sezone odbojkašice Crvene zvezde. Četa sa Marakane u prvenstvu Srbije i dalje ne zna za poraz - Bojana Drča i drugarice čuvaju prvu poziciji sa skorom 9-0. U devetom kolu pred njima je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pala i ekipa Jedinstva iz Stare Pazove, koja je do tog meča imala učinak 8-0. Očekivalo se da okršaj vodećih timova bude neizvesniji, ali crveno-bele nisu dozvolile da dođe do bilo kakve drame.

"U jednom trenutku, po pravilu je to bilo sredinom seta, bukvalno smo ubacivali u veću brzinu, pravili razliku od tri, četiri, pet poena i to iskusno i dobro završavali, tako da nijedan set nije ušao u egal završnicu ni u neizvesnost", rekao je posle pobede trener crveno-belih Aleksandar Vladisavljev. "Najbolje od svega je da ova naša ekipa može da igra još značajno bolje. I dalje nismo kompletni, i na ovoj utakmici su nam nedostajale dve igračice veoma bitne za naš tim. I tako je cele sezone, ali da ne pričamo mnogo o tome".

Vladisavljev je prilično zadovoljan zbog činjenice da je njegova ekspedicija završila prvi krug ligaškog dela na prvoj poziciji.

"Posao trenera i stručnog štaba je da izvuče maksimum iz ekipe. Mi smo blizu toga jer nas opterećuju povrede, bolesti. Devojkama najveće čestitke. Zadovoljstvo u klubu je veliko jer su i muškarci prvoplasirani na kraju prvog dela sezone. Ali vremena za slavlje nema, očekuje nas još mnogo posla. Na pola smo puta, niko ne postaje šampion u novembru, decembru već to ostaje za neke kasnije mesece", zaključio je Vladisavljev.

Naredni test za odbojkašice sa Marakane je duel sa Ubom u polufinalu Kupa Srbije. Utakmica se igra na Banjici u sredu od 17 časova i 30 minuta.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.