Crveno-bela godina ili crno-beli spas sezone - Dajte nam poslasticu za kraj! (19:00)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-bela godina ili crno-beli spas sezone - Dajte nam poslasticu za kraj! (19:00)

Ne može bolje za kraj sezone.

Crvena zvezda i Partizan će poslednji put ukrstiti koplja ove sezone i to u finalnoj utakmici Kupa Srbije.

Domaćin ove utakmice je stadion "Rajko Mitić", dom Crvene zvezde, pa je i to jedan od razloga zašto crveno-bele mnogi gledaju kao na favorite za ovu utakmicu, pored činjenice da su ove sezone igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona, da su osvojili titulu šampiona države i da imaju više iskustva i da su u boljem raspoloženju.

Sa druge strane, Partizan želi da spasi sezonu i to u samo 90 minuta, Kup je imperativ za izabranike Sava Miloševića i nema sumnje da će ovoga puta biti kvalitetniji rival nego što su to bili u prethodnom derbiju koji je završen pobedom Crvene zvezde.

Treba napomenuti i formu, Crvena zvezda je odavno osvojila titulu i opuštenije je ušla u završnicu šampionata, ali zato je tu Vladan Milojević koji je nebrojano puta u ove dve godine dokazao da ne dozvoljava preveliko opuštanje. Sa druge strane, Partizan je u solidnoj formi, rekli bismo boljoj nego za prethodni derbi i treba očekivati kvalitetniju utakmicu.

Ovo će biti poslednji zvanični meč Saše Ilića i Nenada Milijaša, dvojice legendarnih kapitena obe ekipe, jedan od njih dvojice će podići pehar namenjen pobedniku Kupa.

Da ne zaboravimo, ukoliko bude nerešeno posle 90 minuta, igraće se produžeci, potom i penali ukoliko i dalje ne bude pobednika.

Za kraj, evo očekivanih sastava uz napomenu da počinje od 19 časova.

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Savić, Milunović, Rodić - Jovančić, Jovičić - Ben, Marin, Ivanić (Vukanović) - Pavkov.

Partizan: Stojković – N. R. Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević (Šehović) – Zdjelar, Šćekić – Tošić, Pantić, Ivanović (Zakarić, Pavlović) – Rikardo.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

A šta ako bude nerešeno posle 90 minuta u finalu Kupa?

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2019

Do pola takmičenja važe jedna pravila, a od pola druga. Tako je napravljen Kup Srbije, da pred završne dve runde mora da se češljaju knjige starostavne da bi se videlo šta se dešava ako posle 90 minuta igre bude nerešen rezultat. Pravilnik o takmičenju u kupu za ovu sezonu govori da ukoliko...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.