Izvor: RTS, 07.Dec.2022, 17:46

Crvena zvezda zbog kazne ne prodaje ulaznica za mečeve protiv Mornara i Borca

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da neće pustiti u slobodnu prodaju pojedinačne ulaznice za naredna dva meča ABA lige protiv Mornara i Borca zbog kazne zatvaranja dela tribina u hali "Aleksandar Nikolić".
Disciplinski sudija ABA lige Hrvoje Vidan kaznio je beogradski klub zbog propusta tokom meča osmog kola ABA lige protiv Partizana sa 7.000 evra i zatvaranjem dela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tribina (Parter 4, Parter B, Bela Loža, Tribina A i Tribina B) na naredna dve utakmice u regionalnom takmičenju.

U saopštenju Crvene zvezde se navodi da će utakmicama protiv Mornara i Borca moći da prisustvuju samo vlasnici sezonskih ulaznica.
"Svi vlasnici sezonskih karata za sektore koji su zatvoreni, biće raspoređeni u sektorima koji će biti otvoreni, a to su tribine C i D, plava loža i VIP loža. Dok vlasnici sezonskih karata otvorenih sektora, ostaju na svojim mestima", dodaje se u saopštenju Crvene zvezde.
Aktuelni srpski i regionalni šampion će u subotu od 18 sati dočekati Mornar u meču 10. kola ABA lige, dok je duel sa Borcem u 12. kolu na programu 26. decembra od 18 časova.
Crvena zvezda se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli ABA lige sa sedam pobeda i jedan poraz uz meč manje.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.