Crvena zvezda se oprostila od Vladice Popovića

Izvor: Beta, 13.Avg.2020, 12:14

Crvena zvezda se oprostila od Vladice Popovića

Fudbalski klub Crvena zvezda oprostio se danas od nedavno preminulog Vladice Popovića, bivšeg igrača, ali i trenera koji je vodio ekipu do titule šampiona sveta 1991. godine."Otišao je velikan, fudbaler, trener, sportski radnik, ličnost čiji je život obeležio rad, odanost i predanost onome šta je i gde radi. Svuda je dao svoj pečat, blagost i osmeh, optimizam i veru u uspeh, ono po čemu ga svi pamte i zbog čega su ga voleli i poštovali. Najviše u njegovoj Crvenoj zvezdi. Bogata je Vladicina biografija, igračka i trenerska. U svemu što je radio bio je uspešan. Klanjali su mu se Evropa i Južna Amerika, ma ceo svet. Voleli su ga kao svog 'profesora'. Mnogo trofeja, priznanja, ali izdvojio bih dva Zvezdina, kapiten trofejnog tima i klupski prvak sveta, kao krune njegove igračke i trenerske karijere", rekao je predsednik kluba Svetozar Mijailović na komemoraciji.Vladica Popović je umro u utorak u 86. godini.Mijailović je podsetio da je Popović aktivno učestvovao u radu Zvezde i davao poseban doprinos."Teško je opraštati se od prijatelja, nedostaju reči koje bi mogle izraziti sve ono što osećamo. Mnogo ćeš nam nedostajati, tvoje znanje i iskustvo, odanost, naša druženja. Tvoj optimizam, vrcav duh i spremnost na šalu, ostaće trajno ...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Crvena zvezda se oprostila od Vladice Popovića

Izvor: Danas, 13.Avg.2020

Fudbalski klub Crvena zvezda oprostio se danas od nedavno preminulog Vladice Popovića, bivšeg igrača, ali i trenera koji je vodio ekipu do titule šampiona sveta 1991. godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.