Crvena zvezda produžava ugovor sa Gaspromom, ugovor veći nego pre! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 23.Okt.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda produžava ugovor sa Gaspromom, ugovor veći nego pre! (FOTO)

Aleksandar Djukov, generalni direktor "Gasprom njefta" i rukovodstvo Fudbalskog kluba "Crvena zvezda" održali su danas sastanak povodom nastavka saradnje.

Pored direktora ruske kompanije, sastanku su prisustvovali generalni direktor NIS-a Kiril Tjurdenjev i ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin, predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, počasni predsednik Dragan Džajić, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a ispred Vlade Republike Srbije, ministar Aleksandar Antić.

Aleksandar Djukov je izjavio da je "Gasprom njeft" jako zadovoljan napretkom Crvene zvezde i ističe da "Gasprom njeft" nastoji da sarađuje sa sportskim klubovima koji streme samo visokim rezultatima.

Djukov je izjavio da njegova kompanija namerava da produži saradnju sa Crvenom zvezdom, a kako "BKTVNews" saznaje priča se o iznosu od 18 miliona evra za tri godine, dok u sadašnjem ugovoru, koji ističe 2018, stoji iznos od 4,5 miliona evra godišnje.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.