Izvor: Danas, 24.Nov.2022, 20:30

Crvena zvezda preživela u dramatičnoj završnici; Braun imao šut za pobedu, ali je sreća sačuvala crveno-bele

Neverovatnu završnicu odigrali su košarkaši Crvene zvezde u 10. kolu Evrolige. U poslednje 23 sekunde viđen je uzlet i emotivni pad u vidu veleobrta. Ivanović je oduzeo loptu u napadu Makabija za pobedu, potom je Martin ostao bez poseda, da bi Lazić nekako uticao na Brauna da promaši šut za trijumf. U konačnom zbiru, to je značilo da su crveno-beli sačuvali minimalnu prednost i na identičan način vezali treću evroligašku pobedu (69:68).

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Duško Ivanović: Ništa ja nisam uradio, igrači su zaslužni

Izvor: Danas, 24.Nov.2022

Uspeli su košarkaši Crvene zvezde da u neizvesnoj završnici sačuvaju minimalnu prednost i vežu treću evroligašku pobedu. Makabi je preko Lorenca Brauna imao šut za pobedu, ali je njegov promašaj označio i slavlje crveno-belih (69:68).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.