Crvena zvezda, posle 2:0, igra revanš sa Helsinkijem

Izvor: RTS, 31.Jul.2019, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda, posle 2:0, igra revanš sa Helsinkijem

Fudbaleri Crvene zvezde sa Helsinkijem u gostima igraju revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, posle trijumfa u prvom duelu sa 2:0. Utakmica počinje u 18 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS planeti, a na našem portalu možete pratiti tok meča i kretanje rezultata.
Trener fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da bi bilo pogubno za njegov tim u Helsinkiju da razmišlja o velikoj prednosti posle pobede sa 2:0 u Beogradu u prvom meču.

Tim crveno-belih je u punom sastavu posle oporavka Marka Marina koji se vratio treninzima posle kratke pauze zbog upale mišića, a prednost iz prve utakmice pruža mogućnost treneru Vladanu Milojeviću da isproba nove taktičke zamisli i igrače za očekivani dvomeč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona
Pobednik ovog duela igraće protiv boljeg iz dvomeča Kopenhagen - TNS u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a poraženi protiv boljeg iz dvomeča Pijast - Riga u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
Utakmica Helsinkija i Crvene zvezde počinje u 18 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS planeti, a na našem portalu možete pratiti tok meča i kretanje rezultata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.