Izvor: RTS, 14.Feb.2022, 14:36

Crvena zvezda otvara kapije stadiona za mališane protiv Radničkog iz Niša

Crvena zvezda u sredu od 17 časova igra protiv Radničkog iz Niša na stadionu ”Rajko Mitić” u okviru osmine finala Kupa Srbije, a kao što je to bio slučaj na meču protiv Čukaričkog ulaz za mališane starosti do 14 godina biće besplatan za sektor jedan na zapadnoj i sektor šest na istočnoj tribini uz pratnju jednog roditelja.
Tako su crveno-beli odlučili da obezbede slobodan ulaz svoj deci i za takmičenje u kupu. Kao što je to bio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << slučaj na meču protiv Čukaričkog, gde je takođe prisustvovao veliki broj najmlađih zvezdaša, ponovo će biti organizovane popularne "đačke tribine".

Sektori pod rednim brojem jedan na zapadnoj i šest na istočnoj tribini biće otvoreni za sve mališane kojima je crveno-bela boja u srcu. Dečacima i devojčicama uzrasta do 14 godina biće dopušten besplatan ulaz na stadion "Rajko Mitić" upravo na ovim sektorima. Broj dece je neograničen, a obavezno je prisustvo minimum jednog roditelja.
 
Naš klub još jednom pokazuje veliku brigu i odgovornost prema svojim najmlađim navijačima koji su bezbroj puta pokazali kako se voli i bodri Crvena zvezda. Za duel protiv niškog Radničkog i borbu za plasman u narednu fazu Kupa Srbije biće potrebna velika podrška sa tribina. 
 
Ovo je samo jedna u nizu od akcija koju će Zvezda prirediti za najmlađe navijače, a jedno je sigurno da će mališani ponovo napraviti atmosferu za pamćenje kao što je to bilo na prolećnoj premijeri i pobedi protiv Čukaričkog, kao i u evropskim trijumfima protiv Kairata i Ludogoreca.
Utakmica između Crvene zvezde i Radničkog igra se u sredu od 17.00.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ZVEZDA ZOVE NA KUP! Crveno-beli na Marakani IGRAJU ZA ČETVRTFINALE, nadaju se masovnom odzivu Delija

Izvor: Kurir, 14.Feb.2022

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 17 časova dočekuju niški Radnički na stadionu Rajko Mitić u okviru osmine finala Kupa Srbije, a klub iz Ljutice Bogdana je saopštio cene karata za ovaj duel.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.