Crvena zvezda odredila cene ulaznica za Ligu šampiona

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2018, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda odredila cene ulaznica za Ligu šampiona

Crvena zvezda je odredila cene ulaznica za utakmice protiv Liverpula, PSŽ-a i Napolija, prenosi "Mocart sport".

Kako je saopšteno iz Ljutice Bogdana najjeftiniji paket ulaznica, za severnu i južnu tribinu, stajaće 7.500 dinara. Istočna i zapadna strana biće podeljene na bočne i centralne delove. Bolja sedišta na Istoku koštaju 15.000, a ona ka Jugu i Severu 12.000 dinara. Kada je reč o Zapadu, potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je izdvojiti 18.000, a za bočne delove 15.000 dinara.

Besplatnih ulaznica za Ligu šampiona nema, ali će navijači sa sezonskim kartama imati 50 posto nižu cenu.

U Grupi C Crvena zvezda dočekuje Napoli 18. septembra od 21 čas, potom na stadion "Rajko Mitić" dolazi Liverpul 6. novembra od 18.55, a 11. decembra u Beogradu će igrati protiv PSŽ-a od 21 čas.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ovo su cene ulaznica za Ligu šampiona na "Marakani"

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2018

Crvena zvezda je odredila cene ulaznica za utakmice protiv Liverpula, PSŽ-a i Napolija, prenosi "Mocart sport"...Kako je saopšteno, najjeftiniji paket ulaznica, za severnu i južnu tribinu, stajaće 7.500 dinara. Istočna i zapadna strana biće podeljene na bočne i centralne delove. Bolja sedišta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.