Bledu Zvezdu izvukli penali protiv Inđije

Izvor: RTS, 14.Sep.2019, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bledu Zvezdu izvukli penali protiv Inđije

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na svom stadionu ekipu Inđije sa 2:1 (0:1) u osmom kolu Linglong Superlige Srbije. Crveno-bele u sredu očekuje meč Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena.
Crvena zvezda odigrala je veoma loš meč na svom stadionu protiv ambiciozne ekipe Inđije. 

Gosti su poveli u 35. minutu, Branislav Tomić postigao je odličan gol nakon šuta sa više >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od 20 metara.
Crvena zvezda je uporno pokušavala da pronađe rupu u organizovanoj odbrani Inđije, ali im to nije polazilo za nogom.
Naleti domaće ekipe pojačali su se u drugom poluvremenu. Trener Zvezde Milojević izvršio je brojne taktičke izmene, kako bi probao da izbori bodove.
Inđija je imala aktivan rezultat sve do 86. minuta. Usledila su dva veoma sumnjiva penala dosuđena domaćoj ekipi. 
Prvi je bio kod starta na Aleksu Vukanovića, koji je bio van šesnaesterca, ali je sudija Stojiljković pokazao na belu tačku. Pavkov je bio siguran i doneo izjednačenje.
Dosta gužve u šesnaestercu Inđije viđeno je u preostalom vremenu. Jedna neshvatljiva reakcija golmana gostiju Prekovića dovela je do starta nad Mateom Garsijom, koji je pao u šesnaestercu, pa je dosuđen još jedan penal.
Zvezdi pobedu i sva tri boda donosi Pavkov, ponovo sa bele tačke.
U ostalim rezultatima osmog kola Linglong Superlige, Javor je sa 3:0 savladao Rad, Napredak sa 4:1 bio bolji od Radnika, dok su Voždovac i Čukarički igrali nerešeno 2:2. 
Partizan je sa 3:0 savladao Proleter u gostima.
Tabela: Vojvodina 19 bodova, Crvena zvezda 18, TSC 17, Čukarički 16, Partizan 14, Radnički Niš 13, Napredak 11, Spartak 9, Javor 8, Voždovac 8, Inđija 7, Mladost Lučani 6, Rad 6, Proleter 5, Radnik 4, Mačva 2. 
Crvena zvezda naredni meč igra u sredu protiv Bajerna u Ligi šampiona, dok je naredni meč domaćeg prvenstva "večiti" derbi.

Ovako je protekao meč: 
20.00 - Kraj meča. Crvena zvezda golovima Pavkova sa bele tačke preokreće na 2:1 i upisuje pobedu.
19.53 - Gol! Zvezda dolazi do predosti u sudijskog nadoknadi. Ponovo jedanaesterac za Zvezdu, ovoga puta oboren je Garsija, a ponovo je siguran bio Pavkov. 
19.50 - Gol! Pavkov postiže gol sa bele tačke u 88. minutu. Sudija je pre toga dosudio jedanaesterac za start na Vukanoviću, koji je čini se bio van šesnaesterca.
19.40 - Druga izmena u tinu Crvene zvezde. Iz igre izlazi Van la Para a ulazi Vukanović.
19.40 - Sjajan šut Vulića, ali još bolja odbrana golman Inđije.
19.36 - Niva izmena u timu Inđije. Iz igre izlazi Bosančić a na njegovo mesto dolazi Ivan Josović.
19.25 - Šansa za Zvezdu! Odmah u napadu crveno - belih ponavlja se slična situacija na drugoj strani terena, a ovoga puta junak je golman Inđije.
19.24 - Velika šansa za tim Inđije! U kaznenom prostoru Zvezde Tomić posle lepog driblinga ostaje naspram Borjana na samo 5-6 metara. Šutira, ali Borjan sjajno brani i uspeva da sačuva mrežu.
19.19 - Šansa za domaćine! Tomane u šesnaestercu gostiju šurira sa leve strane, ali lopta za malo  kraj stative odlazi van terena.
19.12 - Izmena i u timu Inđije. iz igre izlazi Milosavljević koji se izgleda povredio u poslednjoj akciji gostiju, a u igru je ušao Bastajić.
19.10 - Žestok početak poluvremena za gostujući tim. Nova šansa za Inđiju završava se odličnim šutom Milosavljeva, ali je Borjan ovoga puta bio uspešan u odbrani.
19.08 - Počelo je drugo poluvrene. Fudbaleri Crvene zvezde posle pauze prvi polaze sa centra. U timu Crvene zvezde umesto Gajića je ušao Tomane.
18.48 - Kraj prvog poluvremena. Gosti iz Inđije odlaze na pauzu sa prednošću od jednog gola koji su postigli u 35. minutu odličnim preciznim šutom Branislava Tomića.
18.37 - Gol! Inđija vodi sa 1:0. U 35. minutu igre fudbaleri Inđije uspevaju da prebace igru pred šesnaesterac crveno - belih, a Branislav Tomić uspeva da preciznim šutom, sa više od 20 metara, savlada Zvezdinog golmana Borjana za 1:0.
18.33 - Šansa za Pavkova koji je odlično skočio na centaršut Rodića aki nije glavom uspeo dovoljno precizno da uputi loptu ka golu Inđije.
18.27 - Dve nove šanse za crveno - bele. Prvo šutira Garsija i pogađa golmana Inđije, a potom je Van la Para pokušao šut makazicama preko glave, ali je lopta preko prečke zavešila van terena.
18.24 - Duži pritisak fudbalera Crvene zvezde na odbranu Inđije uz par centaršuteva u šesnaestereac gostiju, ali sve rezultira samo trećim kornerom za domaćine.
18.18 - Već od početka utakmice fudbaleri crveno - belih su preuzeli inicijativu, ali tim Inđije uspeva da odoli svim napadima zaustavljajući ih već na visini svog šesnaesterca. U proteklih petnaestak minuta nije bilo ozbiljnijih šansi ni na jednoj strani a nadigravanje se odvija na sredini terena.
18.02 - Počela je utakmica Crvene zvezde i Inđije. Fudbaleri Inđije prvi kreću sa sredineterena.
Sastavi timova:
Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Degenek, Milunović, Rodić, Kanjas, Jovančić, Garsija, Ivanić, Van la Para, Pavkov.
Inđija: Preković, Dimitrijević, Rogač, Vidić, M. Ilić, Bosančić, Tomić, Bjeličić, Dimitrov, Milosavljev, B. Ilić.
 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO Crvena zvezda – Inđija 0:0! Debituje Holanađnin Para

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019

Generalnu probu pred duel u Mihenu protiv Bajerna (sreda, 21.00) na startu Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde imaju na našem najvećem stadionu protiv Inđije. Ostanite uz portal MAXBETSPORT i pratite tekstualni prenos meča sa Marakane.. Kvota u kladionici MaxBet na igru X2 na meču Bajern –...

Nastavak na 011vodič.com...

MILOJEVIĆ POSLE INĐIJE: Zvezdina večerašnja igra je samo moja krivica!

Izvor: Kurir, 14.Sep.2019

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle večerašnje pobede protiv Indjije da loša igra crveno-belih njegova krivica.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.