Zvezda čeka Totenhem – hoće li se istorija ponoviti?

Izvor: RTS, 06.Nov.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda čeka Totenhem – hoće li se istorija ponoviti?

Fudbaleri Crvene zvezde i Totenhema igraju utakmicu 4. kola B grupe Lige šampiona od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić". Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, Radio Beogradu 1, strim je na RTS planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Posle pobede u Londonu Totenhem ima bod više od Crvene zvezde na tabeli grupe B, a crveno-beli se uz opreznost nadaju da će gostima prirediti iznenađenje poput onog protiv Liverpula prošle godine.

Na drugoj strani i gosti su oprezni mada ih svi smatraju favoritima posle ubedljive pobede u prošlom duelu.
Pre nekoliko dana postojao je rizik da "pevci" u Beograd stignu bez klasičnog napadača, ali menadžer Maurisio Poketino ipak na raspolaganju ima veoma jak sastav.
"Osećam se bolje nego prethodnih dana. Uhvatio me je virus, sada sam dobro. Juče sam trenirao, večeras ću takođe i videćemo kako će izgledati sve", rekao je kapiten Hari Kejn.
Ni Zvezda neće biti bez šanse, posebno jer ima iskustva igranja protiv engleskih timova. Duel je na programu tačno godinu dana posle magične noći u kojoj je pao Liverpul, a i sada je sudbina "umešala prste".
"Zvezdu izuzetno poštujemo, ali nama je cilj da odigramo najbolje moguće, pogotovo na stadionu koji to traži od nas. Verujem da će biti velika borba, jer će i atmosfera biti takva. Videli smo i kako je prošao Liverpul prošle sezone", naveo je Poketino.
Glavni arbitar biće Karlos del Sero Grande iz Španije.
"Verujem u pozitivne stvari, da možemo da napravimo puno. Ne želim da obećavam, niti da poredim... Samo da se spremimo na najbolji način. Nije ovo 'plejstejšn, već realna igra. Ako jednu rupu otvorimo, drugu zatvorimo, treća se otvori. Kada se otvorite primite pet golova, a kad se zatvorite ne šutnete na gol. Ne opterećujem se time", slikovito je objasnio Vladan Milojević.
Takođe, u tekstu našeg Aleksandra Petrovića možete pročitati detaljnu analizu predstojećeg duela, kao i ono što Partizan očekuje na gostovanju još jednom gigantu sa Ostrva – Mančester junajtedu.
Na tabeli grupe B Bajern vodi sa maksimalnih 9 bodova, Totenhem ima četiri boda, Zvezda tri, dok je Olimpijakos četvrti sa samo jednim bodom.
Utakmica Crvene zvezde i Totenhema igra se od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" uz direktne prenose na Prvom programu RTS-a, Radio Beogradu 1, strim je na RTS planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda traži iskupljenje i bodove za šansu za evropsko proljeće

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2019

Iskupljenje i bod(ove) koji ih drže u igri za evropsko proljeće fudbaleri Crvene zvezde tražiće večeras (21 čas) u utakmici 4. kola grupne faze Lige šampiona s Totenhemom na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Evo ko prenosi utakmicu Crvena zvezda - Totenhem

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2019

Fudbaleri Crvene zvezde večeras traže novi podvig u Ligi šampiona protiv viceprvaka Evrope Totenhema u utakmici na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.