Izvor: RTS, 08.Dec.2022, 17:06

Crvena zvezda apelovala na navijače: Ponašajte se fer, sportski i korektno

Košarkaški klub Crvena zvezda apelovao je na navijače "crveno-belih" da se ponašaju fer, sportski, korektno i da ne bacaju nikakve predmete na teren na večerašnjem derbi meču 12. kola Evrolige protiv Partizana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan će biti domaćin na prvom "večitom derbiju" u istoriji Evrolige, koji će biti odigran večeras od 20.30 u "Štark areni".

Crvena zvezda navodi da su je nadležni organi obavestili danas da će biti primenjene sve odluke koje su donete na sastanku o bezbednosti, održanom u sredu, kome su prisustvovali svi najviši predstavnici bezbednosnih službi, kao i predstavnici dva kluba.
"Svi koji su kupili kartu za meč 12. kola Evrolige moći će da prisustvuju utakmici, koja je na programu večeras, a što je u skladu i sa pravilima Evrolige i zaključcima sa sastanka o bezbednosti, održanog u sredu u Beogradu. Crvena zvezda podseća da će odlukom nadležnih organa za sve pristalice našeg kluba (bez obzira na sektor i kartu koju poseduju) biti obezbeđeni posebni sektori na nivou 400 'Štark arene'. Ulaz u dvoranu biće na zvaničnom ulazu 'istok'", podsećaju iz Crvene zvezde.
"Crveno-beli" ističu da su navijači Crvene zvezde i na ovaj način pokazali ogromnu privrženost klubu.
"Crvena zvezda apeluje i moli sve pristalice našeg kluba, koji su i na ovaj način pokazale ogromnu privrženost klubu i crveno-belim bojama, da se ponašaju fer, sportski, korektno, da ne bacaju nikakve predmete na teren, da bodre naše momke, kojima će ova podrška značiti na terenu i posebno da ne nasedaju na moguće provokacije navijača Partizana, kojima mogu biti izloženi tokom utakmice 12. ola Evrolige", zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.  
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Crvena zvezda poručila svojim navijačima: Ne nasedajte na provokacije

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Dec.2022

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je danas saopštenje u kom poziva svoje navijače da na meču protiv Partizana navijaju fer, sportski i korektno i da ne nasedaju na provokacije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.