Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2022, 12:01

Crvena zvezda 14. tim u Evropi, banjalučki Borac na 432. mjestu

Popularni sajt koji se bavi fudbalskom statistikom "swissfootballdata" objavio je istraživanje i listu 100 najuspješnijih klubova Evrope i najbolje plasirani tim sa prostora bivše Jugoslavije je Crvena zvezda koje je 14. tim Starog kontinenta. Na vrhu je naravno Real Madrid, a na listi je i banjalučki Borac koji je na 432. mjestu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Crvena zvezda 14. u Evropi svih vremena, Partizan 40.

Izvor: Danas, 08.Avg.2022

Ugledni švajcarski portal “swissfootballdata” uradio je zanimljivo istraživanje prema kojem je Crvena zvezda 14. tim svih vremena u Evropi, dok je Partizan na 40. mestu. Prema njihovim parametrima, Real Madrid je ubedljivo najsupešniji klub svih vremena.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.