Crno-beli kuglaši uspešniji od Kragujevčana

Izvor: KGsport.info, 04.Feb.2019, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli kuglaši uspešniji od Kragujevčana

Kuglaši Kragujevca produžili su seriju poraza u Super ligi Srbije. Nakon Crvene zvezde i Jedinstva, Kragujevčanima su „meru uzeli“ i kuglaši beogradskog Partizana u meču 12. kola – 2:6.
Crno-beli su bili bolji u igračim poenima (4:2), a imali su i već broj oborenih čunjeva (3 685:3 573) za dodatna dva boda. Odličnu partiju pružio je Aleksandar Milinković, koji je sa 651 oborenim čunjem zaradio epitet igrača kola, dok je Milan Jovetić >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << iz Partizana oborio tri čunja manje.
Kragujevački kuglaši su nakon još jednog poraza pali na šesto mesto sa 10 osvojenih bodova, a priliku da poprave utisak i prekinu seriju poraza imaće narednog vikenda na gostovanju Spartaku 024.
PAK PROMET UHVATIO POBEDNIČKI RITAM
Kuglaši Pak Prometa su u velikom usponu forme. Kragujevčani su ovog vikenda vezali i treću uzastopnu pobedu u Prvoj ligi Srbije – grupa Centar, savladavši u gostima Tehnohemiju Paxel sa 6:2.
U redovima kragujevačkog tima prednjačio je Miladin Vuksanović sa 548 oborenih čunjeva, dok je na drugoj strani najuspešniji bio Goran Rogić sa 560 srušenih čunjeva.
Nakon ove pobedičke serije, kuglaši Pak Prometa dospeli su na četvrtu poziciju sa samo dva boda manje u odnosu na vodeći Rudar.
U narednom kolu Kragujevčane očekuje gostovanje poslednjeplasiranoj ekipi Soko Štark Avala Ade.

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.