Izvor: Luftika.rs, 02.Jul.2020, 18:07

Covid-19 odneo još jednog poznatog srpskog doktora, bio je lekar mnogim našim sportistima

Doktor Milan Mileusnić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, preminuo je u 49. godini života od posledica koronavirusa.
Mileusnić je preminuo posle teške borbe sa virusom Covid-19. Srpski plivač Čaba Silađi i golman Crvene zvezde Milan Borjan oprostili su se od doktora.
Pocivaj u miru brate moj 💔🙏🏻😭 pic.twitter.com/5YgBwjFBqo
— milan borjan (@mr_zombi) July 2, 2020
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
– Danas je od COVID-19 preminuo doktor koji mi je bezbroj puta spasavao sezonu. Lečio mi je povredu par dana pred puta na OI 2008 u svom porodičnom stanu van radnog vremena, i od tad mi se na telefon javljao sa ‘szerbus kis barátom’. Hvama Vam doco – napisao je Silađi na tviteru.
Danas je od #COVID19 preminuo doktor koji mi je bezbroj puta spasavao sezonu. Lecio mi je povredu par dana pred put na OI 2008 u svom porodicnom stanu van radnog vremena, i od tad mi se na telefon javljao sa 'szerbus kis barátom'. Hvama Vam doco 💔
— Caba Siladji (@siladjicaba) July 2, 2020

Doktor Mileusnić bio je član Američkog udruženja fizijatara, Srpske asocijacije fizijatara, predsednik i jedan od osnivača Udruženja za regenerativnu medicinu i proloterapiju Srbije, kao i direktor Klinike za rehabilitaciju u Harareu, Zimbabve.
Bio je doktor Ivani Španović, Vanji Udovičiću, Mihailu Dudašu, Čabi Silađiju, Andrei Lekić, Aleksandru Rašiću…
– Od COVID19 je preminuo Dr Milan Mileusnić, specijalista fizikalne medicine iz Beograda. Neka mu je večna slava i pokoj duši. Molimo sve lekare u Srbiji da u petak 03.07.2020. godine u 10 sati minutom ćutanja odaju počast i ovom našem preminulom kolegi – navodi se na fejsbuk stranici sindikata lekara i farmaceuta.
Ćerka hirurga Lazića podnela prijavu protiv KC Niš: Moj otac je pogrešno lečen
Izvor: B92

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.