Četvrto hapšenje zbog napada na vaterpoliste Zvezde

Izvor: RTS, 13.Feb.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrto hapšenje zbog napada na vaterpoliste Zvezde

Splitska policija privela je još jednu osobu koja se dovodi u vezu sa subotnjim napadom na vaterpoliste "Crvene zvezde".
Kako javlja Hina, radi se 22-godišnjaku iz Solina, mesta nedaleko od Splita.
Iako u policiji kažu kako će tek kriminalistička istraga pokazati je li ta osoba zaista povezana s napadom na sportiste iz Srbije, nezvanično se saznaje da se sumnjiči za ista krivična >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dela kao i trojica ranije uhapšenih izgrednika.
Reč je o krivičnim delima koja su kvalifikovana kao razbojništvo, nanošenje teških povreda u pokušaju i zločin iz mržnje.
Napad na vaterpoliste se dogodio na Rivi, splitskom šetalištu, u subotu oko 13:30 sati dok su trojica vaterpolista sedela u jednom kafiću.
Iznenada su ih, navodno iziritirani grbom "Crvene zvezde" na majici jednog od sportista, napala petorica nepoznatih mladića metalnom šipkom i nožem.
Dvojica su vaterpolista su uspela da pobegnu u hotel, a treći se spasao od napadača skokom u more i lakše je povređen, prenosi Hina.
Policija je ranije uhapsila tri osobe. Dvojici je određen jednomesečni zatvor, a treći je pušten da se brani sa slobode.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Četvrto hapšenje zbog napada na vaterpoliste Zvezde

Izvor: B92, 14.Feb.2019, 01:25

Split -- Splitska policija privela je još jednu osobu koja se dovodi u vezu sa subotnjim napadom na vaterpoliste "Crvene zvezde"...Kako javlja Hina, radi se 22-godišnjaku iz Solina, mesta nedaleko od Splita...Iako u policiji kažu kako će tek kriminalistička istraga pokazati je li ta osoba zaista...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.