Četvrto hapšenje zbog napada na vaterpoliste Zvezde

Izvor: B92, 14.Feb.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrto hapšenje zbog napada na vaterpoliste Zvezde

Split -- Splitska policija privela je još jednu osobu koja se dovodi u vezu sa subotnjim napadom na vaterpoliste "Crvene zvezde".

Kako javlja Hina, radi se 22-godišnjaku iz Solina, mesta nedaleko od Splita.

Iako u policiji kažu kako će tek kriminalistička istraga pokazati je li ta osoba zaista povezana s napadom na sportiste iz Srbije, nezvanično se saznaje da se sumnjiči za ista krivična dela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i trojica ranije uhapšenih izgrednika.

Reč je o krivičnim delima koja su kvalifikovana kao razbojništvo, nanošenje teških povreda u pokušaju i zločin iz mržnje.

Napad na vaterpoliste se dogodio na Rivi, splitskom šetalištu, u subotu oko 13:30 sati dok su trojica vaterpolista sedela u jednom kafiću.

Iznenada su ih, navodno iziritirani grbom "Crvene zvezde" na majici jednog od sportista, napala petorica nepoznatih mladića metalnom šipkom i nožem.

Dvojica su vaterpolista su uspela da pobegnu u hotel, a treći se spasao od napadača skokom u more i lakše je povređen, prenosi Hina.

Policija je ranije uhapsila tri osobe. Dvojici je određen jednomesečni zatvor, a treći je pušten da se brani sa slobode.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.