Čestitao sam Zvezdi LŠ, Liverpul  čemu tolika mržnja? VIDEO

Izvor: B92, 13.Jun.2020, 19:38

"Čestitao sam Zvezdi LŠ, Liverpul " čemu tolika mržnja?" VIDEO

Štoper Partizana Bojan Ostojić posle pobede nad Crvenom zvezdom dobio je mnoštvo pretećih poruka od navijača Crvene zvezde.

Zbog toga se našao u čudu i, prema sopstvenom priznanju, sve to veoma mu je teško palo.

U intervjuu za klupsku televiziju Ostojić se nije voljno osvrnuo na pomenute poruke.

"Imam dosta prijatelja u Crvenoj zvezdi i družim se sa njima, uvek sam ih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poštovao i poštovaću ih, prethodni trener Zvezde Vladan Milojević mi je bio trener u Čukaričkom tri godine, jedni drugima smo čestitali na velikim pobedama. Ja sam im čestitao kada su pobedili Salcburg i ušli u Ligu šampiona, pobedili Liverpul..."

"Ja tim momcima ne mogu da poželim ništa loše, igrali smo zajedno u Čukaričkom, siguran sam da i oni meni ne žele ništa loše.. Razumem da me neko vređa u stilu 'ne znaš ništa', ali ova poruka je poremetila i mene i moje najbliže, prijatelje, siagrače. Dobio sam i podršku od bivših igrača Zvezde", rekao je Ostojić.

Posebno iznenađujuće je bilo to što su poruke, izgleda, slali maloletnici.

"Meni je iskreno žao ko god da je to uradio. To je stvar kućnog vaspitanja, to se nosi iz kuće, roditelji su krivi za to. Ja ne znam kako oni odrastaju, da li imaju ljubav roditelja, znam koliko smo supruga i ja posvećeni našoj ćerkici. I zaista nam je ovo teško palo".

Ostojić je prošle godine doneo trofej Partizanu u Kupu protiv Zvezde, ali ne zna zbog čega je sada dobio ovakve poruke.

"Ne znam čemu tolika mržnja, mi smo profesionalni fudbaleri, ne možemo svi da igramo za Zvezdu i Partizan, postoji taj derbi u kojem svi dajemo sve od sebe. Nijednom sportisti ovako nešto ne prija. Ja nikada nikome nisam želeo ništa loše, ni Zvezdi, poštujem ih", jasan je bio Ostojić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.