Čelsi naciljao tri napadača: Evo ko je konkurencija Boaćiju

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi naciljao tri napadača: Evo ko je konkurencija Boaćiju

Kada se pojavila vest da je za centarfora Crvene zvezde zainteresovan Čelsi mnogi su je prihvatili sa određenom doze rezerve pošto je stigla iz medija iz Gane koji nije najpouzdaniji.

U međuvremenu o tome je počelo da se piše i u Engleskoj, ali uz napadača crveno-belih na listi želja nalaze se još dva proverena centarfora.

U pitanju su Džejmi Vardi iz Lestera i Kristijan Benteke iz Kristal >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Palasa, ali ono što je na prvi pogled jasno je da bi Boaći mogao da stigne na Stamford Bridž za najmanje novca pošto se preostala dvojica procenjuju na desetine miliona evra.

Golovi u domaćem prvenstvu i Ligi Evrope otvorili su vrata velike scene reprezentativcu Gane pošto se uz Čelsi za njegove usluge interesuje i nekoliko nemačkih klubova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.