ČUO SAM DA SU DELIJE NAJBOLJE U EVROPI: Hol u jednoj rečenici BACIO u trans sve zvezdaše (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 12:42

ČUO SAM DA SU DELIJE NAJBOLJE U EVROPI: Hol u jednoj rečenici BACIO u trans sve zvezdaše (VIDEO)

Crveno-beli se pripremaju na Kopaoniku.

Košarkaši Crvene zvezde počeli su pripreme za novu sezonu, pod komandom novog trenera Saše Obradovića.

Stručni štab na čelu sa proslavljenim reprezentativcem je obavio prozivku i sa 14 igrača već vredno radi na Kopaoniku. Pred šampionom Srbije je mnogo izazova, a jedan od prioriteta je da se pojačanja adaptiraju u najkraćem mogućem roku na novu sredinu.

Jedan od mnogobrojnih novajlija je i Lengston >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hol, Amerikanac je stigao kao osveženje na poziciji plejmejkera, umesto odlazećeg Bilija Berona. Sjajni organizator igre će po prvi put učestvovati u Evroligi i na to gleda kao na veliki izazov u karijeri.

- Pre svega treba da idemo utakmicu po utakmicu. Kao što ste već rekli Evroliga je najbolje takmičenje u Evropi, uzbuđen sam što uskoro počinjemo i što ću uskoro upoznati saigrače. Ipak, mislim da je put do uspeha ići utakmicu po utakmicu, da svakoj utakmici pristupamo sa mnogo energije, da igramo čvrsto i brinemo o sebi - rekao je Hol, a zatim se osvrnuo i na dolazak novog trenera Saše Obradovića.

- Trener Obradović je neverovatan. Igrali smo jedan protiv drugog prošle sezone kada je vodio Monako. Od igrača koji su sarađivali sa njim nisam uspeo da čujem ništa drugo osim neverovatno pozitivnih stvari. Ne mogu da dočekam da učim od njega i da krenemo da radimo zajedno - kaže Hol.

Zvezdino pojačanje se, zatim, osvrnuo na očekivanja za predstojeću sezonu:

- Iskreno, imamo mnogo novih igrača u ekipi i zbog toga bi moglo da bude uspona i padova u sezoni. Ipak, na kraju krajeva, mislim da je važno da uvek igramo čvrsto. Ne mogu da dočekam da se sretnem sa navijačima. Kao što sam rekao već, čuo sam da su to jedni od najboljih navijača u Evropi. Ne mogu da dočekam da vas vidim uskoro - istakao je Hol.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.