CRVENA ZVEZDA ZAVRŠILA RAD NA DIVČIBARAMA: Pripreme se nastavljaju u Staroj Pazovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 18:04

CRVENA ZVEZDA ZAVRŠILA RAD NA DIVČIBARAMA: Pripreme se nastavljaju u Staroj Pazovi

Crveno-beli uradili veliki posao.

Ekspedicija Crvene zvezde završila je deo priprema na Divčibarama i nastaviće sa radom u Staroj Pazovi, a trener crveno-belih Dejan Stanković rešio je da smanji broj igrača, pa je četvoricu vratio za Beograd.

Radi se o Iliji Babiću, Aleksi Matiću, Stefanu Mitroviću i Marku Lazetiću, a vraćeni su ne zbog nezadovoljstva Dejana Stankovića njihovim radom, već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zato to je šispunjen prvobitni plan da ova četvorka oseti kako je raditi i trenirati sa prvim timom.

Babić, Matić i Mitrović će sledeću sezonu provesti u filijali Grafičaru kao što je već rađeno prethodnih sezona sa Gavrićem, Nikolićem i drugim omladincima. Kada je u pitanju Marko Lazetić rođen 2004. i jedan od najtalentovanijih u klasi, on će narednu sezonu provesti u omladinskom timu kod trenera Marka Neđića.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.