CRVENA ZVEZDA: Bira se novo rukovodstvo, izbori se raspisuju 15. septembra

Izvor: Kurir, 04.Avg.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENA ZVEZDA: Bira se novo rukovodstvo, izbori se raspisuju 15. septembra

Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda, u kojem za sada nema krupnih promena, sastanak započet u nedelju, nastavlja večeras

Upravni odbor Crvene zvezde odlučio je večeras na sednici da raspiše izbore 15. septembra za izbor novog rukovodstva. Izbori će biti održani u periodu 10 do 30 dana od dana raspisivanja izbora, tačnije između 25. septembra i 15. oktobra.

Sastanku su prisustvovali gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svi članova Upravnog odbora, kao i generalni direktor Zvezdan Terzić, za koga su pojedini mediji lažno objavili da je pobegao u Crnu Goru.

Na pomenutom sastanku u nedelju generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović ponudili su ostavke, ali je Upravni odbor jednoglasno to odbio. Terzić i Božović su svoje odluke obrazložili kao moralni čin usled loših rezultata na početku sezone.

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je da je UO analizirao igre i rezultate.

"Na sednici UO analizirali smo igre i rezultate Crvene zvezde na početku sezone. Složni smo u oceni da tim ne igra kako očekuju Upravni odbor i zvezdaška javnost, ali smo složni i u oceni da imamo potencijal da se borimo za šampionsku titulu... Nastavićemo  zasedanje, sve ide u pozitivnom smeru", rekao je on.

Sednici je prisustvovao i predsednik košarkaškog kluba Nebojša Čović, koji je na pitanje novinara da li će preuzeti i fudbalsku sekciju Crvene zvezde kratko odgovorio: "Znate koga za to treba da pitate".

Na sastanak su počeli da pristižu članovi Upravnog odbora, pre svih tu su MIljko Ristić i Srđan Knežević, stigao je i predsednik Sportskog društva Petar Škundrić, kao i Zvezdan Terzić.

Nešto posle 19 časova stigli su potpredsednici Slaviša Kokeza i Nebojša Čović, kao i članovi UO Predrag Ćulibrk i Božidar Cerović.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.