Burno saopštenje Voše pred Zvezdu - Dželat se vraća na mesto zločina! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burno saopštenje Voše pred Zvezdu - "Dželat se vraća na mesto zločina!" (video)

Novosađani nezadovoljni odabirom sudije.

Ovog vikenda čeka nas veliki derbi Linglong Superlige Srbije u kojem će se sastati Vojvodina i Crvena zvezda.

Novosadski klub nije zadovoljan odlukom Sudijske komisije  da za glavnog sudiju meča postavi Jovana Šegrta koji se prošle godine na duelu dva tima nije proslavio.

Vojvodina je u javnost izašla sa saopštenjem koje prenosimo u celosti, a klub je kao dokaz prineo i video snimak.

"Povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << predstojeće derbi utakmice sedmog kola Linglong Superlige Srbije, u kojoj će se u subotu na stadionu "Karađorđe" sastati Vojvodina i Crvena zvezda, fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da izražava svoju veliku zabrinutost odlukom Sudijske komisije da za glavnog sudiju ovog meča delegira arbitra Jovana Šegrta iz Beograda."

"Pažnju fudbalske javnosti i gorak ukus u sećanju navijača Vojvodine, kao i svih iskrenih ljubitelja fudbala, ovaj arbitar je ostavio prošle godine, kada je takođe na "Karađorđu" bio glavni sudija meča između Vojvodine i Crvene zvezde. Svojim tendencioznim i zaprepašćujućim odlukama, posebno onom da u 83. minutu utakmice dosudi penal za Crvenu zvezdu, Jovan Šegrt je tada direktno uticao na konačan ishod utakmice i pomogao gostujućem timu da stigne do pobede, a zbog grubih grešaka na štetu FK Vojvodina naknadno je bio suspendovan i nije sudio nekoliko utakmica u našem najelitnijem rangu takmičenja."

Uzimajući u obzir to da je, prošle godine, dosuđeni penal za našeg protivnika bila samo najveća i najočiglednija greška na štetu FK Vojvodina, jer je ovaj arbitar tokom čitavog meča imao neujednačen kriterijum i dozvoljavao našem protivniku znatno grublju i agresivniju igru, fudbalski klub Vojvodina poziva čitavu sportsku javnost, a posebno organe koji su nadležni za kontrolu suđenja, da u subotu sa velikom pažnjom prate svaku odluku i suđenje Jovana Šegrta, kako se ne bi desilo da i ovoga puta uspe u onome u čemu je uspeo prošle godine, a to je da upropasti i obesmisli jedan istinski derbi srpskog fudbala", stoji u saopštenju Vojvodine.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FK Vojvodina zabrinuta zbog sudije na meču sa Zvezdom: Dželat se vraća na mesto zločina

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2019

Fudbalski klub Vojvodina oglasio se povodom odluke Sudijske komisije da za glavnog arbitra na predstojećem meču sa Crvenom zvezdu delegira Jovana Šegrta iz Beograda, izražavajući veliku zabrinutost...Kako se navodi u saopštenju kluba, pažnju fudbalske javnosti i "gorak ukus u sećanju navijača...

Nastavak na Radio 021...

Oštro saopštenje Voše pred Zvezdu: "Dželat se vraća na mesto zločina!" (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2019

Novosađani nezadovoljni odabirom sudije...Ovog vikenda čeka nas veliki derbi Linglong Superlige Srbije u kojem će se sastati Vojvodina i Crvena zvezda...Novosadski klub nije zadovoljan odlukom Sudijske komisije  da za glavnog sudiju meča postavi Jovana Šegrta koji se prošle godine na duelu dva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.