Burno - Zvezda se vratila za produžetak, pa je sve palo u vodu!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burno - Zvezda se vratila za produžetak, pa je sve palo u vodu!

Dramatična završnica u Tel Avivu.

Ekipa Crvene zvezde mts je od izgubljene utakmice došla do situacije da ima napad za pobedu protiv Makabija u završnici regularnog dela igre, ali je Beron promašio trojku. U produžetku, Makabi nije imao problema - 84:69.

Prvih pet minuta igre ekipa Crvene zvezde mts nije postojala na terenu. Jedine poene postigao je Branko Lazić posle dva i po minuta, a nakon njegovih poena je usledila velika serija Makabija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Vođeni sjajnim Nejtom Voltersom stigli su domaći do 17:2, ispostaviće se da je to bila najveća prednost domaćina u prvih 20 minuta igre.

Perperoglu je zaigrao dobro, a prednost domaćih se kretala oko 10 poena.

Bili Beron je pogodio trojku za 33:24, igrao je i Faje dobro u tim trenucima, ali Makabi nije tek tako dao prednost.

U nastavku slična priča, prednost domaćih je bila između 7 i 13 poena, baš kao i u prvih 5 minuta poslednje deonice. Ipak, onda dobra igra Crvene zvezde.

Dve trojke Filipa Čovića su bile dovoljne za -8 na pet minuta do kraja, a onda kreće u akciju Ognjen Dobrić. Pogodio je trojku za -5, potom je uhvatio ofanzivni skok i pogodio za -3 (67:64) na samo 3 minuta do kraja! Nije bio kraj, preslikana situacija i u sledećem napadu, Dobrić hvata ofanzivni skok nakon promašene trojke Filipa Čovića, ponovo pogađa za samo -1.

Makabi je imao ogromnih problema u napadu, a Zvezda je na 1:25 stigla do situacije da povede kada je Odžo stao na liniju za slobodna bacanja, ali je pogodio samo jedno za izjednačenje.

Na 28 sekundi do kraja Filip Čović je vodio loptu, Beron je promašio otvorenu trojku za pobedu, pa se otišlo u produžetak.

Čitava 4 i po minuta domaći nisu postigli koš pred kraj meča.

Trojkom Vilbekina je počeo produžetak, usledila je fantastična igra Makabija za 76:69 na polovini ovog dela igre. Kada je Vilbekin pogodio novo slobodno bacanje na 2 minuta do kraja, bilo je jasno da od pobede Crvene zvezde mts u ovom duelu nema ništa.

Skoti Vilbekin je imao 16 poena, po 15 su imali Volters i Kaspi. Kod Crvene zvezde mts Perperoglu 18 poena, Dobrić 10.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milojevićeva ideja, Pavkov i Tomane! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019

Crvena zvezda igra večeras od 20 časova utakmicu protiv Rada...Ekipa Crvene zvezde večeras na svom terenu igra protiv Rada od 20 časova, očekujemo dobru posetu imajući u vidu da će biti predstavljen i trofej namenjen pobedniku Interkontinentalnog kupa...Vladan Milojević ima problema sa povređenim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.