Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brojke koje mogu da pomognu Milanu Tomiću i Zvezdi

Jedan poraz ne znači kraj takmičenja, posebno ne na njenom početku. Iz poraza se, kažu treneri, izvlače pouke. Ovaj poraz košarkaša Crvene zvezde u meču sa Budućnošću zaista može da posluži treneru Milanu Tomiću. Brojke govore više od reči…
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Srbije u Litvaniji je 1.27.
Jedan od statističkih parametara u košarci je +/-. Odnosno, za one koji ne znaju, kakav je rezultat ostvario tim dok je na terenu bio određeni >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << igrač. Taj pokazatelj kod nekih ide od lošeg do poražavajućeg. Dakle, najgori +/- učinak ima Bili Beron – minus 19. Slede Davidovac +/-  -15, D. Braun +/- -9, Odzo  +/-  -8 i Čović  +/-  -5. Ubedljivo najbolji je Čarks Dženkins +/- +13.
I šta govore te brojke? Mnogo bolje odbrana izgleda sa “Đenkom”, nego sa Beronom. Takođe, nikako ne bi trebalo u isto vreme na terenu da bude većina tih igrača sa minus učinkom. Trener Tomić, Međutim, često u isto vreme u petorci ima Odža, Čovića i Berona, a nekog od bekova, najčešće Berona, menja Davidovac.
Možda statistika ne otkriva sve, ali posle ovog poraza od Podgoričana statistika bi mogla da bude saveznik šefa struke crveno-belih.


The post Brojke koje mogu da pomognu Milanu Tomiću i Zvezdi appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.