Britanski novinar: Nisu samo PSŽ i Napoli pretnja Liverpulu...

Izvor: B92, 16.Sep.2018, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski novinar: Nisu samo PSŽ i Napoli pretnja Liverpulu...

Kris Vilijams, britanski novinar, upozorio je navijače Liverpula da obrate malo više pažnje na Crvenu zvezdu, a ne samo na PSŽ i Napoli.

Šampion Srbije očigledno je u dosta lošijem položaju od pomenute dve ekipe, pošto se radi o vrhunskim evropskim timovima, međutim rezultati Zvezde su fenomenalni.

Posle ubedljive pobede nad Radnikom iz Surdulice (6:0), Vilijams, koji je nekadašnji novinar "Sky" i "Bleacher Report", napisao je na Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << :

"Obratite pažnju na Crvenu zvezdu, nisu samo PSŽ i Napoli pretnja Liverpulu u Ligi šampiona".

Šampion Srbije u prvom kolu Lige šampiona sastaje se sa Napolijem, a utakmica je na programu u utorak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Zvezda se sa Liverpulom sastaje u trećem i četvrtom kolu, odnosno 24. oktobra (Engleska) i 5. novembra (Srbija).
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.