Brazilac o Zvezdi: Bilo je loše, nisu me plaćali

Izvor: B92, 13.Jul.2020, 20:42

Brazilac o Zvezdi: Bilo je loše, nisu me plaćali

Edson, brazilski defanzivni fudbaler, ispričao je kako mu je bilo u Beogradu dok je igrao za Crvenu zvezdu.

Edson je u redove crveno-belih došao kao veliko pojačanje, ali se ispostavilo da baš i nije previše pomogao Crvenoj zvezdi.

Odigrao je samo sedam mečeva za crveno-bele u šampionatu Srbije, a nakon godinu dana je raskinuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugovor.

"Kada sam došao u Zvezdu, oni su bili u finansijskoj krizi. Bilo je loše, nisu me plaćali, ali srećom imao sam ušteđevinu pa sam nekako pregurao.Patio sam i jer mi je supruga bila u osmom mesecu trudnoće, a klub je obećao da će da pomogne u pronalaženju lekara koji će joj biti na raspolaganju, ali toga nije bilo. Kada igrač ode u inostranstvo, klub bi trebalo da mu pomogne da se koncentriše samo na fudbal. Ako nije tako, neće se prilagoditi i uspeti", rekao je Edson za O tempo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BRAZILAC UDARIO NA ZVEZDU! Bivši igrač OSUO PALJBU: Trudnoj supruzi nisu želeli da nađu doktora, a mene nisu plaćali

Izvor: Kurir, 14.Jul.2020, 07:54

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Edson za brazilske medije ispričao je kako mu je bilo u Beogradu dok je igrao za Crvenu zvezdu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.