Borjan produžio ugovor sa Zvezdom do 2023. godine

Izvor: Večernje novosti, 08.Mar.2019, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan produžio ugovor sa Zvezdom do 2023. godine

Davaću maksimum kao i do sada na terenu i pokušaću da branim što bolje i da iz dana u dan napredujem. Godinu i po dana smo zajedno, što smo duže na okupu, biće i bolji rezultati, kaže Milan Borjan Golman Fudbalskog kluba Crvena zvezda zvanično je danas produžio ugovor sa crveno-belima do 2023. godine, objavljeno je na klupskom sajtu.Dogovor o protudžetku saradnje postignut je još na zimskim pripremama u Antaliji, a danas su u prostorijama kluba okončane >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sve papirološke radnje."Velika mi je čast što je klub produžio ugovor sa mnom i što ću biti ovde naredne četiri i po godine. Presrećan sam, želeo bih da se zahvalim Svetozaru Mijailoviću, Zvezdanu Terziću, Mitru Mrkeli, treneru Vladanu Milojeviću na takvom poverenju. Želim da nastavimo sa ovakvim rezultatima", rekao je Borjan za klupski sajt.PROČITAJTE JOŠ: Zvezdaši u Knezu častili za rođendan i čestitali 8. martOn se tako pridružio saigračima, Vujadinu Saviću, Filipu Stojkoviću, Milanu Pavkovu, Branku Jovičiću i Marku Gobeljiću, koji su pre njega takođe produžili ugovore."Davaću maksimum kao i do sada na terenu, i pokušaću da branim što bolje i da iz dana u dan što više napredujem, i da im na poverenju uzvraćam pobedama. Godinu i po dana smo zajedno, što smo duže na okupu, biće i bolji rezultati, družimo se i van terena, imamo odličnu atmosferu, što se odražava i na uspehe", rekao je on.Borjan je produžetak saradnje overio u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.PROČITAJTE JOŠ: Pavkov: Poziv selektora? Moje je da pružam dobre partije"Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu, jer je Borjan uradio mnogo u proteklom periodu i ušao u srca svih navijača svojim odbranama. Svima nama u klubu daje posebno samopouzdanje, jer kada imate jednog takvog golmana, onda se to prenosi i na navijače, i na igrače, a i na nas u upravi. Borjan je branio sjajno i u velikim utakmicama, i na takozvanim manjim. Bio je redovan, branio i povređen, i svakako da je produženje ugovora veliki podstrek i ohrabrenje za sve nas", rekao je Mrkela.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Borjan zvanično produžio ugovor sa Zvezdom do 2023. godine

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Mar.2019

Golman Fudbalskog kluba Crvena zvezda zvanično je danas produžio ugovor sa crveno-belima do 2023. godine, objavljeno je na klupskom sajtu...Dogovor o protudžetku saradnje postignut je još na zimskim pripremama u Antaliji, a danas su u prostorijama kluba okončane sve papirološke radnje..."Velika...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.