Borjan nezadovoljan zbog reakcije saigrača: Znao sam šta se sprema VIDEO

Izvor: B92, 19.Sep.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan nezadovoljan zbog reakcije saigrača: Znao sam šta se sprema VIDEO

Golman Crvene zvezde Milan Borjan sumirao je utiske posle poraza od Bajerna u Ligi šampiona.

Zvezda je poražena u Minhenu od Bajerna rezultatom 3:0 u prvom kolu Grupe B Lige šampiona.

Iskusni čuvar mreže saglasan je sa saigračima da je poraz bio nezasluženo ubedljiv.

"Težak poraz, iskreno. Krivo mi je što je 3:0, moglo je da ostane 1:0. Imali smo šansu za 1:1, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali... Fali još dosta iskustva, odigrali smo odbrambeno dosta dobro. Mnogo se branimo, treba da izađemo da se oslobodimo. Ekipa je bila celo prvo poluvreme u grču, a nije bilo razloga za to. Ovo su najlepše utakmice za igru", izjavio je Borjan i rekao da je sada potrebno spremiti se za "večiti" derbi u nedelju.

Nije hteo da izdvaja pojedince iz Bajerna već je pohvalio njihovu timsku igru.

"Generalno, oni kao ekipa igraju odlično. Nema tu pojedinaca, sve su to vrhunski igrači koji su svi odigrali odlično i zasluženo pobedili".

Zvezda je treći gol primila posle uigrane akcije Bavaraca, koji su brzo izveli slobodan udarac i matirali zaspalu odbranu crveno-belih u dva poteza. Tu situaciju pogledajte OVDE.

Borjan kaže da je znao šta se sprema, ali da nije uspeo da upozori igrače jer ga nisu čuli.

"Bio sam ljut, jer sam tražio četiri u živom zidu i vikao sam da paze na brzu loptu. Ali, desilo se to što se desilo, uhvaćen sam u raskoraku. Znao sam, zato sam i vikao njima, ali nisu me čuli. Dešava se, iz ovih grešaka se uči", jasan je bio Borjan koji je priznao da je sa Manuelom Nojerom razmenio "par reči".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.