Borjan: Primili smo bezveze gol

Izvor: B92, 19.Sep.2021, 21:13

Borjan: Primili smo bezveze gol

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan posle utakmice pričao je o derbiju, navijačima i "bonus" igračima.

Crvena zvezda je u devetom kolu Superlige Srbije remizirala sa Partizanom 1:1 i pobednika u 165. "večitom" derbiju nije bilo.

"Dobro smo ušli u meč sa nekoliko šansi, a onda smo primili bezveze gol. Ipak, lepo smo uspeli da se vratimo i izjednačimo. Nažalost, nismo iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prilike, ali moramo da nastavimo ovako, da se borimo, kako bi na kraju osvojili petu uzastopnu titulu", počeo je Borjan.

Bio je oduševljen navijačima.

"Najbolji su na svetu. To su pokazali 1000 puta, svaka im čast i još jednom moram da im se zahvalim na podršci. Nastavite da verujete u nas".

Samo reči hvale imao je Borjan za "bonuse".

"Fenomenalni su bili. Vrhunski pristup i posao koji je odrađen na sjajan način. Oduševljen sam Erakovićem, tu je i mali Stanić koji je ušao, pa i Lazetić koji se borio. Vidi se da fali iskustva, ali su odradili odličan posao i to je krunisano golom, ta borba i zalaganje. Samo treba da nastave da rade u tom maniru, a od svih u klubu imaju maksimalnu podršku", zaključio je Borjan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZADOVOLJAN BORBOM DO KRAJA! Borjan: Mladi me oduševili

Izvor: Kurir, 19.Sep.2021

Remizirala je Crvena zvezda u 165. večitom derbiju (1:1), a prve utiske posle utakmice izneo je kapiten Milan Borjan.

Nastavak na Kurir...

Borjan: Bezveze smo primili gol

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2021, 10:58

"Oduševljen sam Erakovićem, tu je i mali Stanić koji je ušao, pa i Lazetić koji se borio. Vidi se da fali iskustva, ali su odradili odličan posao", poručio je iskusni čuvar mreže..Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan pohvalio je mlade igrače, koji su opravdali poverenje Dejana Stankovića u 165....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.